Demobiler fra P. Christensen

Se vores udvalg af demobiler.

Den sunde fornuft

Synes du også at helt nye biler kan være i den dyre ende? Så kan du her på siden se et stort udvalg af stort set fabriksnye biler, som har kørt meget få kilometer – Det er det man kalder for demobiler. Demobiler er oftest biler som har været anvendt som lånebil, bil til prøvekørsel eller anden form for intern anvendelse. Hos P. Christensen er vi nyvognsforhandler af mere end 10 mærker, hvorfor vi altid har et stort udvalg af nye demobiler.

Hvorfor kan det betale sig at vælge en demobil? Alle biler har en naturlig afskrivning så snart de ikke er helt nye mere. Derfor er det en stor fordel for dig at bilerne her på siden, har kørt et par tusind kilometer. Endvidere er bilerne selvfølgelig rengjort, klargjort og forberedt til en ny ejer, og da bilerne stort set er nye er de alle omfattet af den samme fabriksgarati, som ville være at finde på en helt ny bil.
Det er sund fornuft!

Her på siden kan man reservere eller købe alle brugte biler online. Derfor kan du allerede nu sikre dig din næste bil. Se udvalget nedenfor.

Se vores udvalg af demobiler

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning