Køb nyere brugt Mercedes-EQ EQB Online

Er du på udkig efter en nyere brugt elektrisk bil med masser af plads? Vælg EQB.

Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt rette til dig.

Rummelig og kompakt SUV fra Mercedes-EQ.

Er du på udkig efter en nyere brugt Mercedes med masser af plads, komfort og elektrisk power? Så er Mercedes-EQ EQB den rette bil til dig. Mercedes EQB er den elektriske udgave af vores populære GLB – så der er masser af plads til hele familien. EQB deler den samme rummelige kabine fra GLB, men adskiller sig bl.a. fra et helt andet design. EQB kan kendes på den gennemgående lysstribe, som forbinder både forlygterne og baglygterne – hvilket er et klassisk designelement fra Mercedes-EQ.

Indvendigt kan du opleve Mercedes’ velkendte ambientebelysning med hele 64 farver. Derudover byder kabinen på det digitale instrumentering med to store 10,25” touch skærme samlet i ét stort Widescreen Cockpit – her finder du også det intelligente MBUX system med navigation med Electric Intelligence, som optimerer køreturen i forhold til rækkevidde og opladning.

Hos P. Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste brugte bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge selv at afhente din valgte bil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes-EQ EQB her og find den helt rette EQB til din garage.

Se vores udvalg af Mercedes-EQ EQB

Hør vores produktspecialist fortælle nærmere om Mercedes-EQ EQB

Vil du se alle vores biler?

Start din søgning

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev