​​​​​​​Vi åbner i Middelfart den 12. juni

Nyhed

​​​​​​​Vi åbner i Middelfart den 12. juni

Nyhed

P. Christensen brugte biler Middelfart

På Stensgårdvej 19 i Middelfart kan du besøge det 3.000 kvadratmeter store nye bilhus. Huset og lageret vil altid rumme mere end 200 brugte biler. 
Bilerne er særudplukkede og i alderen 6 måneder til 6 år – hvis vi ikke har den bil, du søger, så skaffer vi den gennem vores store netværk er forhandlere i hele Europa.  

 

 

Brugt Mercedes-Benz

Vores nye afdelingschef, Kim Sørensen, står i spidsen for teamet bestående af tre salgskonsulenter. Salgskonsulenterne kender du måske – de kommer nemlig fra vores afdelinger i Kolding og Odense. 

På Facebook har vi lavet en video med byggeriet fra dengang det var en græsplæne i dag, hvor bilhuset er klar til indflytning. Se med her og følg Middelfart-huset på Facebook.

Se mere her

Brugt Mercedes-Benz

 

Brugt Mercedes-Benz

Vores biler er særudplukkede. Vores Certified-koncept sikrer at bilerne er testet og kontrolleret i detaljer, at der er 30 dages bytteret (max 1.000 km) og at service er udført efter Mercedes-Benz’ forskrifter. 

Middelfart-byggeriet har et moderne klargørings-areal, hvor vores dygtige nyansatte klargøringsmedarbejder Bo Stage dagligt klargører bilerne inden de afleveres. 

Brugt Mercedes-Benz