Køb nyere brugt Mercedes EQA

Er du på udkig efter en nyere brugt elektrisk bil som er økonomisk? Vælg EQA.

Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt rette til dig.

Nyere brugt Mercedes-Benz EQA

Vil du spare penge på den nye Mercedes-Benz EQA? Så tag et kig på vores udvalg af nyere brugte biler. EQA er den første kompakte SUV fra Mercedes-Benz, som er 100% elektrisk – og kører op til 530 kilometer på én ladning. Med en hurtiglader kan du opnå opladning fra 10-80% på kun 30 minutter. Og til hjemmet kan man eksempelvis få installeret en Wallbox, så bilen altid er færdigopladet og klar til næste tur.

Vores EQA’er er spækket med lækkert udstyr som Widescreen cockpit, MBUX, AMG Line og meget mere. Herudover har de noget af det nyeste inden for Electric intelligence – elektrisk håndbremse, assisterende bremser, styring og fart. Det bliver ikke nemmere at køre elbil, EQA hjælper dig desuden med at planlægge rute ud fra trafik, og hvor du kan lade.

Hos P. Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste brugte bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge selv at afhente din valgte bil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes EQA her og find den helt rette EQA til din garage.

Oplysninger om nominel ydelse og nominelt drejningsmoment i henhold til forordning (EF) nr. 715/2007 i den aktuelt gældende udgave. Aktionsradiussen er beregnet på grundlag af forordningen 2017/1151/EU. Aktionsradiussen afhænger af bilens konfiguration. Opladningstiden svarer til 10-80 % af fuld opladning ved brug af en DC-hurtigladestation med 400 V forsyningsspænding og mindst 500 A strøm.

Se vores udvalg af Mercedes EQA

Hør hvad vi har at sige om EQA

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev