B-Klasse

Oplev rummelighed i Mercedes B-Klasse

Er du på udkig efter en nyere brugt Mercedes med plads og komfort. Så er B-Klasse den rette bil til dig. Siden 2005 har den lille MPV imponeret med praktisk anvendelse og gode køreoplevelser. B-Klassen skiller sig ud med sin rummelige kabine, hvor der er plads til både familielivet og hverdagens eventyr. De komfortable sæder er designet til at tilbyde maksimal støtte, selv på de længste ture, og den generøse benplads sikrer en behagelig rejse for alle passagerer.

B-Klassen er mere end bare rummelig; den er også udstyret med avanceret teknologi for at gøre en hver køretur sikker og underholdende. Fra det intuitive infotainment-system til de nyeste sikkerhedsfunktioner, er hver detalje designet med føreren og passagererne i tankerne. På verdensplan er der solgt mere end 1 mio. eksemplarer af den populære model, derfor har vi også kun gode erfaringer med den alsidige B-Klasse. Her på siden kan du se vores udvalg af B-Klasser

Hos P. Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste brugte bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge selv at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes-Benz B-Klasse her og find den helt rette til din garage.

Se vores udvalg af Mercedes B-Klasse

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev