Velkommen til
Min Garage!

Din digitale garage, hvor du kan gemme dine favoritter, sammenligne modeller, reservere din drømmebil- og stedet, hvor du kan købe din nyere brugte drømmebil online.

Min Garage

Med Min Garage kan du favorisere alle de modeller, som du ønsker, så du nemt og hurtigt kan finde dem igen. Du kan også sammenligne biler på tværs af mærker og modeller, så du kan finde den helt rette bil, som bedst matcher dig og dit behov.

Står du imellem to biler? Så anbefaler vi, at du bestiller en prøvekørsel, så du kan mærke om bilen føles som den rette til dig.

Og vi anbefaler faktisk også, at du reserverer bilen, så har du nemlig god tid til at undersøge den – uden at være nervøs for at den pludselig bliver solgt. Har du allerede fundet drømmebilen? Kan du købe bilen online og få den leveret direkte hjem til din adresse.

Group 41

Favoritter

Når du er på opdagelse i vores univers af nyere brugte biler, vil du højst sandsynligt falde over flere biler, som du gerne vil gemme til senere for at kigge nærmere på dem. Det kender vi alt for godt. Derfor kan du med Min Garage gemme dine favoritter, så du altid kan vende tilbage til dem på et senere tidspunkt. Altså, så længe at de ikke er blevet købt af andre bilelskere, men husk at vi opdaterer vores udvalg af nyere brugte biler hele tiden.

Har du fundet en god kandidat til din garage, som du bare må dele med venner og familie? Med Min Garage har vi gjort det muligt for dig at dele alle dine favoritter med dine nærmeste.

Sammenlign dine favoritter

Hvilken bil skal jeg vælge? Vi ved, at brugtvognsmarkedet kan være en jungle at finde rundt i, og med Min Garage har vi gjort det muligt for dig at sammenligne på tværs af mærker og modeller, så du kan finde dén bil, som bedst matcher dit behov og din økonomi. Stil dine favoritter op over for hinanden, så kan du nemt danne dig et overblik over, hvad de hver især kan.

Reservér din drømmebil online

Vi kender det godt. Du har set dig lun på en bil, og når du kommer ned til forhandleren, er bilen solgt. Dét har vi fundet en løsning på! Med Min Garage kan du reservere din nyere brugte drømmebil i hele 24 timer, så kan ingen andre brugere se eller købe den – og du har god tid til en prøvekørsel for at nde ud af, om det er den rette til dig.

Det koster 500 kr. at reservere bilen på vores hjemmeside, men dem får du naturligvis tilbage, hvis du ender med at købe bilen. Du kan også hurtigt tilgå alle dine reservationer, og ønsker du at fjerne reservationen, kan du også gøre det.

Book en prøvetur

Du har endelig fundet drømmebilen – måske har du endda reserveret den? Men du vil gerne lige prøvekøre den, så du kan være helt sikker på, at I er et match. Det er naturligvis helt op til dig, om du gerne vil prøvekøre den, men vi vil altid anbefale, at du kommer ud og mærker om bilen føles rigtig for dig.

Du kan nemt og hurtigt booke en prøvekørsel her i Min Garage. Du bestemmer selv tid og dato, men vi anbefaler også, at du reserverer bilen inden eller efter, at du har booket en prøvekørsel. Så kan ingen andre købe bilen i 24 timer.

Få en vurdering af din gamle bil

Måske har du allerede en bil, som du gerne vil bytte med, når du køber din nye bil? Den vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig af med. Hos P. Christensen samarbejder vi med solgt.com og AutoUncle, som står for selve vurderingen af din bil.

Du vælger blot ”Få en byttepris” og følger trinnene via solgt.com eller AutoUncle. Som regel vil du allerede inden for 30 minutter modtage en pris og vurdering af din nuværende bil. Prisen afhænger af flere parametre som antal kørte kilometer, mærke, model, stand og udstyr, men vi vil naturligvis gennemgå bilen og den givne pris med dig inden selve købet.

Har du allerede oprettet en garage, vil prisen være at finde her – så har du altid vurderingen lige ved hånden.

Køb din nyere brugte bil online

Ja, du læste rigtigt. Når du har fundet drømmebilen, kan du nemt og sikkert købe den online hos os. Du vælger blot ”Køb bil online”, hvor du herefter har mulighed for at vælge ekstraudstyr, forsikring, låneansøgning, levering og valg af betaling. Du kan vælge at afhente bilen hos os, eller du kan få den leveret direkte hjem til din adresse.

Vi guider dig igennem hele forløbet, så du trygt kan købe din drømmebil online hos os.

Du kan altid fortryde dit køb under check-out eller ved betaling.