Køb nyere brugt Mercedes-Benz C-Klasse

Er du på udkig efter en nyere brugt C-Klasse med op til 24 måneders garanti?
Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt rette til dig.

Den komfortable og luksuriøse C-Klasse

Er du på udkig efter en nyere brugt Mercedes spækket med udstyr og komfort i luksusklassen? Så er Mercedes C-Klasse helt sikkert det, som du leder efter. Med sin stamtavle helt tilbage fra 90’erne har C-Klassen trukket sine klassiske og stilfulde rødder med op igennem tiden. Ud over sit tidløse design tilbyder C-Klassen uovertruffen komfort – så du kan føle dig særdeles godt tilpas, når du kører på vejene.

Mercedes C-Klasse kan fås som stationcar, sedan, coupé og cabriolet – og lige meget hvilken type du vælger og hvor mange kilometer den har på bagen, så er du garanteret en kørekomfort udover det sædvanlige og et højt udstyrsniveau. C-Klassen byder på et hav af motorer, så du kan finde den rette til dit behov. Er du mest til benzin, diesel eller måske Plug-in Hybrid? Se vores udvalg af nyere brugte Mercedes C-Klasser her.

Hos P. Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste brugte bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge selv at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes-Benz C-Klasse her og find den helt rette til din garage.

Se vores udvalg af brugte Mercedes-Benz C-Klasser

Hør mere hvad vi har at sige om C-Klassen her

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev