Køb nyere brugt Mercedes CLA

Er du på udkig efter en nyere brugt CLA?
Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt rette til dig.

Stilfuld, kompakt og komfortabel.

Mercedes-Benz CLA er stilfuld, kompakt og kommer som både Shooting Brake og Coupé – og med sit slanke og aerodynamiske design er Mercedes CLA skabt til autobahn. Interiøret i CLA er designet med førsteklasses materialer og funktioner som f.eks. en 7” touch-screen med Apple CarPlay og Android Auto, automatisk klimaanlæg, elektrisk justerbart førersæde og meget mere. 

Mercedes CLA er kendetegnet ved de æstetiske overflader, muskuløse former og klare linjer. Formmæssigt udstråler CLA rå power, elegance og dynamik. CLA møder alle udfordringer med overskud og kraft, så du blot kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen. CLA byder på hele 9 forskellige motervarianter, så du kan finde den rette til dit behov – om end du til benzin, diesel eller måske plug-in hybrid, har CLA det, du skal bruge. 

Hos P.Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge slev at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes-Benz CLA her og find den helt rette til din garage.

Se vores udvalg af brugte Mercedes-Benz CLA

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev