EQE

Energisk og spændende EQE

 

Er du på udkig efter en nyere brugt Mercedes EQE? Så har vi måske den rigtige løsning. EQE er spækket med innovative funktioner og features pakket ned i en sportslig og kompakt luksus-sedan. I kabinen bliver man mødt af et gennemført og luksuriøst design. Noget der kun kan sammenlignes med Mercedes’ egen EQS.

 

Udstyret i en EQE kommer du heller ikke til at savne, allerede fra standard Har EQE tjekket de fleste bokse af, med udstyr som memorypakke, imponerende ambientebelysning og multifunktionssportsrat. Har du endnu ikke oplevet en EQE? Så står vi til rådighed med grundig gennemgang, rådgivning og en prøvetur.

Hos P. Christensen kan du trygt købe din næste elbil. Vi hjælper dig med den bedste ladeløsning og finder den bil der passer til netop dit behov. Vi har gjort det muligt for dig at købe din næste elbil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette elbil? Så kan du vælge selv at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Se vores udvalg nedenfor.

Se vores udvalg af Mercedes EQE

Pris
Nyeste
Viser 6 af 16 biler
Vis flere

Hør vores produktspecialist fortælle mere om EQE og EQE AMG

Køb den online

Hos P. Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste brugte bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge selv at afhente din valgte bil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes-Benz her og find den helt rette EQE til din garage.

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev