Køb nyere brugt Mercedes GLC

Er du på udkig efter en nyere brugt GLC?
Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt rette til dig.

Attraktiv på alle strækninger

Mercedes-Benz GLC er til dig, som søger en majestætisk Mercedes med et ekstremt højt komfortniveau og en overbevisende attitude – om end du vælger en SUV eller coupé. GLC er bygget på samme fundament som Mercedes G- og C-Klasse, som gør, at du vil opleve en bil med de allerbedste egenskaber, når det handler om hverdagsluksus.     

Mercedes GLC er godt udstyret fra starten af med teknologi fra højeste skuffe, sikkerhedspakker og designelementer. Derudover så byder GLC Coupé og SUV samlet på hele 15 forskellige motorvarianter, så du kan finde den rette til dit behov. Er du mest til benzin, diesel eller måske plug-in Hybrid? Se vores udvalg af nyere brugte Mercedes GLC her.

Hos P. Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge selv at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes-Benz GLC her og find den helt rette til din garage.

Se vores udvalg af brugte Mercedes-Benz GLC

Hør her hvad Søren har at sige om GLC

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev