Køb nyere brugt Mercedes GLE

Er du på udkig efter en nyere brugt GLE?
Vi har et stort udvalg, så du kan finde den helt rette til dig.

Selvsikkerhed, skarpe linjer og succes

Mercedes-Benz GLE giver dig en elegant symfoni af en SUV og coupé i et stykke. Med sit sporty design, et højteknologisk og banebrydende cockpit, er GLE mere sikker, komfortabel og hensynsfuld end nogensinde før. Og så er den kendetegnet ved sine æstetiske overflader, muskuløse former og klare linjer. Formmæssigt udstråler GLE rå power, elegance og dynamik. GLE’en møder alle udfordringer med overskud og kraft, så du kan blot læne dig tilbage og nyde oplevelsen. Der er ingen tvivl, Mercedes-Benz GLE er skabt til at tage hele verden med storm.

Mercedes GLE har kun et mål for øje, nemlig at gøre turen så behagelig og enkel for dig som mulig. Derfor er GLE udstyret med en aktiv undervogn, der på en brøkdel af et sekund kan blødgøre undervognen, når du kører i ujævnt terræn, der også hjælper med at genoprette bilens balance, når du angriber de hurtige kurve. GLE byder på hele 8 forskellige motervarianter, så du kan finde den, der passer til dig og dine behov. Er du mest til benzin, diesel eller måske plug-in hybrid? Se vores udvalg af nyere brugte Mercedes GLE her.

Hos P.Christensen har vi gjort det muligt for dig, at købe din næste bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Du kan vælge slev at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Så hvad venter du på? Læs mere om vores nyere brugte Mercedes-Benz GLE her og find den helt rette til din garage.

Se vores udvalg af brugte Mercedes-Benz GLE

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev