Mercedes Certified

Mercedes Certified er din garanti for brugte Mercedes-Benz af højeste kvalitet. Et udvalg af vores biler leveres med Mercedes-Benz Certified status, som indebærer en række garantier og fordele for dig som kunde. Kort fortalt kan du handle en brugt bil på stort set samme vilkår, som hvis den var ny. Du får en bil som lever op til alle Mercedes’ standarder og 24 måneders garanti, vejhjælp og meget mere.

Vi har mange nye Mercedes-Benz, som stadig har fabriksgaranti, og derfor tilbydes de ikke som Mercedes Certified. Mercedes Certified er ofte på biler, der er mere end 2 år gammel og som har nogle kilometer bag sig. Bilerne bliver gennemtjekket på alle vitale punkter. Skulle der være en uoriginal del, vil den blive udskfitet med originale dele fra Mercedes-Benz.

Hos P. Christensen kan du trygt købe din næste bil. Vi hjælper dig med den bedste totalløsning og finder den bil der passer til netop dit behov. Vi har gjort det muligt for dig at købe din næste bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Så kan du vælge selv at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Se vores udvalg nedenfor.

Se udvalget af vores Mercedes Certified biler her

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

Fordele ved køb af

  • 24 måneders nybilsgaranti
  • 12 måneders mobilitetsgaranti
  • 30 dages bytteret (max 1.000 km)
  • Service udført efter Mercedes-Benz´ forskrifter
  • Testet og kontrolleret i alle detaljer
Læs mere her

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev