Mercedes-EQ

Se vores store udvalg af innovative elbiler fra Mercedes-EQ.

Se vores udvalg af Mercedes-EQ

Mercedes-EQ er Mercedes’ bud på modelprogrammet med de perfekte elbiler. Måske har en Mercedes-Benz aldrig været så komfortabel som versionerne i el. Støjniveauet er sænket og alle gnidninger fra gearskift er afskaffet. Når man sammenholder de fordele med økonomien i en elbil, bliver det yderst attraktivt. Både driftomkostninger, afgifter og vedligeholdelsesomkostninger er betydetligt lavere end på en tilsvarende benzin/diesel bil.

Hvis du ønsker mere dynamiske køreoplevelser kan Mercedes-EQ ligeledes tilfredsstille dette.

De lavt placerede motorer og batterier giver alle vores elbiler et meget lavt tyngdepunkt. Når man udnytter dette sammen med elbilernes høje moment, kan man komme meget hurtigt ud af ethvert sving.

Hos P. Christensen kan du trygt købe din næste elbil. Vi hjælper dig med den bedste ladeløsning og finder den elbil der passer til netop dit behov. Vi har gjort det muligt for dig at købe din næste elbil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette elbil? Så kan du vælge selv at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Se vores udvalg nedenfor.

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev