P. Christensen Risskov

Stort udvalg af brugte biler

Hos P. Christesen i Risskov banker vores hjerter for biler

Velkommen til P. Christensen i Risskov. Her er vi autoriseret Peugeot forhandler, hvilket du også kan se, når du går på opdagelse i vores udvalg af nyere brugte biler.

Hos P. Christensen har vi mange års erfaring inden for salg og service af biler til privat og erhverv. Vi ved, at køb af selv en brugt bil kan være en stor investering, og derfor ønsker vi, at du får den bedste vejledning og service under hele processen.

Vores team af erfarne medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bil, som passer til dine behov og ønsker.

Vi tilbyder også finansieringsmuligheder, så du kan få hjælp til at finde den bedste finansieringsløsning, som matcher din økonomi. Her på siden finder du oplysninger om vores brugte biler – herunder billeder, tekniske specifikationer, udstyrspakker og kontakt oplysninger på vores sælgere.

Medarbejdere

Gustav Ragoczy

Gustav Ragoczy

Victor Schøtt

Victor Schøtt

Simon Bøjstrup

Erhvervskonsulent, varebiler

Åbningstider

P. Christensen Risskov

Ravnsøvej 12

8240 Risskov

Åbningstider

Mandag
09.00 – 17.30
Tirsdag
09.00 – 17.30
Onsdag
09.00 – 17.30
Torsdag
09.00 – 17.30
Fredag
09.00 – 17.30
Lørdag
Lukket
Søndag
11.00 – 16.00

Se brugte biler i Risskov

Fandt du ikke det du ledte efter?

Nye biler

Autoriseret forhandler

Ud over vores udvalg af nyere brugte biler, er vi hos P. Christensen i Risskov også forhandler af fabriksnye personbiler fra Peugeot og Hongqi, som du kan gå på opdagelse i. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores bilhus på Ravnsøvej 12, 8240 Risskov.

Værksted

Autoriseret værksted

Er du allerede den heldige ejer af en Peugeot eller Hongqi servicerer vi den gerne på vores autoriserede værksted i Risskov. Hos P. Christensen har vi mere end 7 værksteder rundt om i landet, hvor vi både servicere Mercedes-Benz, Citroën, Opel, Fiat, Jeep, Peugeot, Hongqi og Alfa Romeo.

Tilbehør

Find det du mangler

På vores webshop kan du finde alt fra måtter, lakstifter til fælge. Vi har produkter, der passer til flere af de mærker, vi forhandler.

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev