Mercedes-Benz

Se vores store udvalg af nyere brugt plug-in hybrid fra Mercedes-Benz

Nyere brugt plug-in hybrid fra Mercedes-Benz

Plug-in hybrider, forkortet PHEV, kombinerer en forbrændingsmotor med en elektrisk motor, hvilket kan reducere drivhusgasemissioner og luftforurening, især når de kører i elektrisk tilstand. Mercedes-Benz tilbyder som en af de eneste bilproducenter plug-in hybrider i både benzin (e) og dieselvarianter (de). Hos os finder du et stort udvalg af nyere brugte plug-in hybrid’er fra Mercedes-Benz med mere end 100 km rækkevidde (WLTP).

Når du vælger en plug-in hybrid, medfølger en lang række fordele. Oplev en fantastisk brændstoføkonomi og en yderst komfortabel og støjsvag køreoplevelse. Elmotoren beriger køreoplevelsen med høj ydelse og forbedret acceleration.

Også får du selvfølgelig glæde af en helt lydløs køreoplevelse, når elmotoren bliver benyttet.

Hos P. Christensen kan du trygt købe din næste bil. Vi hjælper dig med den bedste ladeløsning og finder den bil der passer til netop dig og dit behov. Vi har gjort det muligt for dig at købe din næste bil online – nemt og enkelt. Har du fundet den helt rette bil? Så kan du vælge selv at afhente din drømmebil hos os, eller få den leveret direkte hjem til din hjemmeadresse. Se vores udvalg af brugte plug-in hybrid nedenfor.

Se vores udvalg her

Opret Min Garage
og få flere fordele

Created with sketchtool.

Gem dine favoritter


Sammenlign biler


Se dine prøveture


Ansøg finansiering


Få byttepris på din bil


Bliv inviteret til events

brugte biler på lager

Start din søgning

Hold dig opdateret på udvalget, tilbud og de gode råd.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev